mandag den 8. november 2021

Valget bliver farverigt, men tænk rød/grøn, når du sætter dit kryds.


 

Valget bliver farverigt, men tænk rød/grøn, når du sætter dit kryds.

Der er mange farver og nuancer på valg den 16. november. Vi i SF tror på et rødt og grønt valg. Det grønne valg indebærer nytænkning. I de forgangne år i Byrådet, har vi allerede tænkt nyt. Hør bare. Vi har fået indført 80 eldrevne køretøjer i 2022. Indført, at der etableres en grøn fond til at understøtte klimaindsatsen i Hedensted Kommune. Fonden opbygges sådan, at alle indtægter fra nye kommunale garantistillelser på lån til forsyningsområdet tilfalder puljen. Vi har fået indført opprioritering af grønne indkøb. Et klimaregnskab, der redegør for klimakonsekvenserne af kommunens økonomiske dispositioner for både anlæg og drift. Vi har fået kæmpet flere cykelstier igennem, et stisystem langs Horsens Fjord, en naturpulje der skal sikre mere biodiversitet og grøn omstilling, samt et nyt klimaudvalg og en styrket klimaindsats.

MEN SF VIL MERE

Vi vil have mere vild natur og bedre adgang til den. Naturområder med offentlig adgang skal være let tilgængelige og de skal ”passes” så biodiversiteten øges.

SF ønsker en kommunal beslutning om, at der ikke skal bruges gift og gødning på offentlige områder. Desuden vil SF kæmpe for, at grøftekanter kun skal nedskæres, når det er nødvendigt i forhold til trafiksikkerheden.

I SF mener vi, at kommunens bygninger skal være så energibesparende som muligt, herunder med solceller på alle tage. Kommunens institutioner og madordninger skal prioritere økologi og undgå madspild. Affaldshåndtering skal prioritere genanvendelse så lokalt som muligt.

Den 16. november bliver helt sikkert farverig, men tænk rød/grøn, når du sætter dit kryds.

Mads-Peder Winther Søby

Spidskandidat for SF til kommunalvalget,

Kejsdalen 26, 7130 Juelsminde

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start